HTML

No Mercy Blog

Csá all! ez a No Mercy blogja!!! Ide Híreket, Videókat esetleg Képeket rakok ki. Ez lenne a 3. blogom:))) by: No Mercy | email: nomercyblog@gmail.com

C H A T

Támogatók

Új Kommentek:)

Archívum

SAMP Szerver

2010.04.06. 20:03 :: NoMercy

Hellósztok! Rendeltem egy 0.3as San Andreas Multi Player szervert:) Várok mindenkit a szerverre:))

IP: 80.249.173.238:7750

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nomercyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr761899882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vityo · http://www.toliveeasy.blog.hu 2010.11.26. 19:10:06

A szerver 2010. November 25-én nyitott.

Egyenlőre 30 slotos próbaszerver, hogy mennyire van rá igény. A nyitás azt mutatta, hogy megduplázzuk következő hónapban a slotszámot.

Web: deserttownsrpg.szunyi.com/news.php
IP: 80.249.169.1:7791

Elérkezett a szervernyitás napja. A szerver a délután folyamán fog megnyílni, időpontot nem tudunk mondani, alakítgatunk még rajta meg a parancsokon. Nem lesz teljesen kész, de mivel megígértünk, megnyitunk.

Várunk minden olyan játékost, akik szeretnének egy olyan életet alakítani, amit a való életben nem érhetnek el.

Ha szerettél volna postás vagy esetleg pizzaszállító lenni, de valami oknál fogva ez nem sikerült, itt megteheted. Lehetsz még szerelő és mentős is. Emellett még rengeteg munka és szórakozás vár rád.

Remek Admin csapat lesz a segítségedre, akiket bármikor hívhatsz, ha problémád van.

A szerveren tilos bármilyen csalást használni, végleges kizárással büntetjük.

Alapíts családot, legyél híres vagy gazdag. Legyen bandád vagy saját vállalkozásod. Legyél a legelismertebb rádiós vagy a leggyorsabb taxis. Legyél a legjobb gyorsulási versenyző vagy legyél a legügyesebb rabló. Legyél a legjobb cementszállító vagy fogd ki te a legnagyobb halakat. De, ha unod a pörgést, élheted a saját, nyugodt életed.

Számos szórakoztató és izgalmas dolog várja a szerverre érkezőket.

A szerver belépésekor kérni fog tőled egy jelszót, amit kétszer kell majd beírnod. Egyik lesz a regisztráció, másik lesz a belépés. Ha ez sikerült, utána jön egy RP teszt. Ha valamit elrontasz, a szerver ki fog rúgni. Nem biztos, hogy az a rossz, ami után kirúgott. De, hogy ezt elkerüljétek, olvasgassátok a szabályzatot, amit megtaláltok a szabályzat menüpont alatt.

Amit itt elmondtam, kis része annak, amivel találkozhatsz ebben a virtuális életben. Folyamatosan frissítjük a szervert. Ha kitartó vagy, bármit elérhetsz. Rengeteg verseny és játék lesz a szerveren, amiben nyerhetsz is. Bármit csinálsz, hasznodra válik, te alakítod a sorsod.
süti beállítások módosítása