HTML

No Mercy Blog

Csá all! ez a No Mercy blogja!!! Ide Híreket, Videókat esetleg Képeket rakok ki. Ez lenne a 3. blogom:))) by: No Mercy | email: nomercyblog@gmail.com

C H A T

Támogatók

Új Kommentek:)

Archívum

Bezárt a SEGA San Franciscó-i székhelye

2010.04.03. 09:38 :: NoMercy

Valószínűleg a SEGA-nál a havi jelentéseket olvasó nagyfőnök az asztalra csaphatott, mert nem sokat teketóriázott a SEGA és azonnali hatállyal -– valószínűleg még a mai napon -– bezárja a San Franciscó-i stúdiót.

A hírt először még a SEGA Nerds nevű honlap hintette el, majd hamarosan követte a 1Up is, hogy a tegnapi napon elküldték a memót a helyi stúdió vezetőinek: „Gyerekek, pakolhattok.” A SEGA Nerds szerint a stúdiót már ma bezárják, bár egyelőre erről még nincs biztos információ.

A San Franciscó-i részleg legutóbbi játéka az Iron Man 2, amelyet már nem befolyásolhat a bezárás, hiszen a játék elkészült. Más címeikkel ugyanakkor nem nagyon dicsekedhetnek: az első Iron Man, a Golden Axe, és az Altered Beast is elég nagyot zakóztak.
 
 
forrás: Pcguru

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nomercyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr161891366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása