HTML

No Mercy Blog

Csá all! ez a No Mercy blogja!!! Ide Híreket, Videókat esetleg Képeket rakok ki. Ez lenne a 3. blogom:))) by: No Mercy | email: nomercyblog@gmail.com

C H A T

Támogatók

Új Kommentek:)

Archívum

Új Kane & Lynch 2 videó hírek

2010.03.18. 16:16 :: NoMercy

Befutott a Kane & Lynch 2: Dog Days első olyan videója, melyben a valós játékmenetből is láthatunk részleteket.

Az eddigi beszámolók alapján nehezen tudtuk elképzelni, hogyan fog megvalósulni a dokumentarista stílusban készülő Kane & Lynch 2: Dog Days kezelése, ám ma megérkezett az első, játékmenet-részleteket is tartalmazó videó, melyből kiderült, hogy a vártaknak megfelelően a stílushoz passzoló, de ugyanakkor barátságos kameraállásokkal kell megoldanunk a szűk sikátorokban való lavírozást és láthatjuk azt is, hogy a két kedvenc pszichopatánk nem éppen pihenés céljából tartózkodik Sanghajban.





Az IO Interactive ígérete szerint a Kane & Lynch 2 az elődhöz képest egy sokkal kiforrottabb, nyersebb és brutálisabb lövölde, mely egy pokoli, 48 óra eseményeit bemutató kalandra visz minket a világ egyik legnépesebb városába.



Megjelenés:

Észak-Amerikában

augusztus 24

-én, Európában pedig

augusztus 27

-én PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nomercyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr261849967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása